ANTALYA / ALANYA - Sugözü Cemal Coşkun Ortaokulu

Ekm

CEDES sorumlusu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mustafa Kaymakcı10.10.2023 tarihinde ÇEDES kapsamında Alanya içine gezi düzenlemişti.. Geziye Okul Müdürümüz Cengiz ŞAHİN ve Din Kültürü Öğretmeni Latife Kaymakcı ve Okulumuz 5 ve 6. Sınıf öğrencileri katılmıştır.

Gezide :

1- Alanya ilçe şehitliğinde Kura’an okunup dua edilip, Şehitliğe çiçekler bırakılmıştır. Burada vatan sevgisi ve şehitliğin önemi ile ilgili bilgiler verilmiştir.

2- Alanya ilçe Müftülüğü ziyaret edilip, Müftülük ve çalışmaları ile ilgili Alanya İlçe Müftüsü Dr İhsan İlhan dan bilgi alınmıştır.

3- Alanya Gençlik Merkezi ziyaret edilmiş merkez hakkında bilgi alınmıştır. Gençlik merkezinin gençlere sunduğu imkanlardan faydalanılmış ve faaliyetlerinden yararlanılmıştır.

4- Alanya İlçe Müftülüğü Fatma Zehra Köroğlu Camii Diyanet Gençlik Merkezi ziyaret edilmiş İkramlar sunulmuş ve Alanya ilçe vaizi Ali PATIR tarafından milli ve manevi değerler ile ilgili bilgi verilmiştir ve faaliyetlere katılarak gezimiz tamamlanmıştır.

Ekm

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında pano hazırlama, okulda anma programı ve ikramlar yapıldı.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda öğrenimlerini tamamlayan 8. sınıf öğrencilerimize mezuniyet töreni yapıldı. Sugözü Cemal Coşkun Ortaokulu ailesi olarak mezun olan tüm öğrencilerimize sağlık ve başarı dolu bir ömür diliyoruz. Yolunuz açık olsun çocuklar...